meer tevredenheid

De medewerkers zijn gelukkiger en hebben meer succes.

Het gebruik van office pods heeft een grote positieve impact op de algehele werksfeer op de werkvloer.

Focus

excellentie

Een hoogwaardige telefooncel voor op kantoor, die niet alleen stijlvol en eenvoudig is, maar ook akoestisch ongelooflijk effectief!

We dragen ons steentje bij aan het milieu

Bomen planten

De office pods van Agile Designs is uitsluitend gemaakt van recyclebare materialen. En desalniettemin planten 10 bomen in Madagaskar per verkochte Office pod.

Waar staan we voor

Geluk & tevredenheid

Wij zijn de makers van de Agile Design-productlijn. Met 5 jaar dienstverlening op een internationale markt, zijn we experts in het ontwerpen van flexibele werkplekken. Gedurende elk van deze 5 jaar hebben we wereldwijde trends en best practices geanalyseerd binnen kantoren over de hele wereld. Waarom? Om te begrijpen wat werknemers en werkgevers nodig hebben.

Wat we hebben geleerd is dit:

Elk kwartaal veranderen behoeften. Om deze verandering bij te houden, hebben werknemers interieur nodig, oplossingen die flexibel van opzet zijn. Daarom gebruiken we onze specialiteit in de productie van kantoormeubilair om producten te maken die flexibel zijn op een hoger niveau. Producten zoals de office pod: akoestische pods die meegaan met verandering. Onze passie is om mensen een werkplek te bieden die in hun behoeften voorziet.

Lees hier meer

Nieuws